Inmiddels begin ik aardig te wennen aan mijn huidige rolstoel. Het sturen en rollen gaat prima, op Texel ben ik dankzij alle duinen veel sterker geworden en gebruik ik mijn SmoovOne nog nauwelijks, waar ik zelf eigenlijk best trots op ben.

Ook ben ik via het Wheelchair Skills Team veel vaardiger aan het worden. Het is een training van 4 avonden waarbij de eerste 2 avonden in een gymzaal plaats vinden om de basis te leren en de laatste 2 avonden vinden plaats buiten, op een openbare en uitdagende plek.

Voor nu ben ik keihard aan het oefenen om nog beter te worden in mijn “wheelies” en zo nog meer vaardigheden te krijgen. Eigenlijk is het kunnen van een wheelie de basis van al het andere. Ik vind het heel erg leuk om te doen en oefen dus ook met plezier.

Onlangs wel nog wat instellingen van mijn stoel aangepast omdat ik nog niet helemaal tevreden was over de zithoek, zithoogte en de stand van de middenas. Nu zit ik nog lekkerder en worden ook de vaardigheden nog makkelijker om onder de knie te krijgen.

Advertentie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s